• Okategoriserade

  Vi har parat

  Vi har spenderat några härliga dagar i Skärplinge tillsammans med Eva och Stefan på kennel Berntiers.Där har Lanza & Malte parat sig, så nu håller vi tummarna för att det ska bli valpar lite senare i sommar. Malte är en fantastisk hane på dryga 10år, fortfarande frisk och kry och rör sig fantasiskt trots sin ålder.Vi är så tacksamma att vi fått förtroendet att använt honom i avel på våran Lanza.

 • Okategoriserade

  Nordic dogshow Vänersborg

  Idag har vi spenderat dagen i ett Regnigt och blåsigt Vänersborg, men vad gör väll det när man umgås med härliga hundar och positiva glada människor. Filou (Ramatuelle V.t Rijkenspark) ställdes i Vetarnklassen med resultatet Excellent 1 med CK, Bästa tik 3 med R-Cert och BIM-Veteran. På bilden: BIR-Veteran Double Trouble From Christofland ”Emporio” & BIM-Vetaran Ramatuelle V.T Rijkenspark ”Filou. Tack till domare: Marit Sunde, NorgeTack Micke för foto hjälp, och tack Anita för god frukost o trevlig sällskap.

 • Okategoriserade

  SSHK’s Rasspecial Ängelholm

  Söndagen den 19 Maj hade SSHk en av sina årliga rasspecialer på Lingvallen i Ängelholm. Filou var med och deltog i Veteranklassen där hon fick Exellent och vann klassen.Senare placerade hon sig även som BIM Veteran.Stort tack till Domare Pernilla Sandström, alla härliga sennenvänner för en trevlig dag.

 • Okategoriserade

  Malmö IDS 30 Mars 2019

  Lördagen spenderade vi på Malmö mässan och sydskånska kennelklubbens Internationella hundutställning. Lanza gjorde debut i Öppenklassen, men föll inte riktigt domaren i smaken och fick ett Very God.Filou däremot var Domarens smak med en kommentar ”I absolutly adore here”Det tackar vi för! (och filou kan lägga ännu ett R-Cert till högen, samt med ett hedrande ”bästa veteran i rasen” )