Okategoriserade

Hemsidan uppdaterad

Äntligen har vi fått uppdatera med lite roligheter på hemsidan.

Jag har medvetet valt att inte uppdatera under det senaste året, jag ville vänta tills jag hade positiva nyheter.

Lanza parades tidigare med Berningtons Widunder, tyvärr gick hon tom, och för att skydda mina egna känslor valdes detta att inte skrivas ut. – För inför varje parning har man så mkt förhoppningar och önskan av att det skall bli.

Tyvärr blev det inte så.

Ticka har under våren och sommaren fått gå diverse kurser. Valpkurs, unghundskurs, för att sedan gå ringtränings kurs samt Noswork nivå 1 och 2. – Vilket hon fullkomligt älskar. Hon har även ställts ut på några mindre inofficiella utställningar samt röntgas med bästa resultat.

Pgu rådande omständigheter (Covid-19) så känns det som mycket är pausat i världen. men i början utav oktober åkte jag och Henrik till Skärplinge för ett besök hos Eva och Stefan. Där fick Lanza gå på dejt med deras härliga glada sociala och energifyllda Fille.
Idag har vi varit på ultraljud med Lanza, och hon har blivit bekräftad dräktig.
Så nu får vi hålla tummarna att allt vill sig väl och att det blir ett gäng härliga valpar hemma hos oss i början av December.

För mer info, se under planer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *