• Okategoriserade

  Hemsidan uppdaterad

  Äntligen har vi fått uppdatera med lite roligheter på hemsidan. Jag har medvetet valt att inte uppdatera under det senaste året, jag ville vänta tills jag hade positiva nyheter. Lanza parades tidigare med Berningtons Widunder, tyvärr gick hon tom, och för att skydda mina egna känslor valdes detta att inte skrivas ut. – För inför varje parning har man så mkt förhoppningar och önskan av att det skall bli. Tyvärr blev det inte så. Ticka har under våren och sommaren fått gå diverse kurser. Valpkurs, unghundskurs, för att sedan gå ringtränings kurs samt Noswork nivå 1 och 2. – Vilket hon fullkomligt älskar. Hon har även ställts ut på några…

 • Okategoriserade

  Välkommen Ticka!

  Lördagen den 9/11 Flyttade Ticka in hos oss!Hon är en levnadsglad liten berner valp, med den där stamtavlan som jag bara måste ha.Ticka är köpt med bibehållens avelsrätt hos Bernerbrukets kennel.Det ska bli super kul att se vad denna lilla sockersöta ulltussen kommer bli av.Vill ni veta mer om Ticka så har hon redan nu fått en egen sida under fliken hundar.

 • Okategoriserade

  Vi har parat

  Vi har spenderat några härliga dagar i Skärplinge tillsammans med Eva och Stefan på kennel Berntiers.Där har Lanza & Malte parat sig, så nu håller vi tummarna för att det ska bli valpar lite senare i sommar. Malte är en fantastisk hane på dryga 10år, fortfarande frisk och kry och rör sig fantasiskt trots sin ålder.Vi är så tacksamma att vi fått förtroendet att använt honom i avel på våran Lanza.

 • Okategoriserade

  Nordic dogshow Vänersborg

  Idag har vi spenderat dagen i ett Regnigt och blåsigt Vänersborg, men vad gör väll det när man umgås med härliga hundar och positiva glada människor. Filou (Ramatuelle V.t Rijkenspark) ställdes i Vetarnklassen med resultatet Excellent 1 med CK, Bästa tik 3 med R-Cert och BIM-Veteran. På bilden: BIR-Veteran Double Trouble From Christofland ”Emporio” & BIM-Vetaran Ramatuelle V.T Rijkenspark ”Filou. Tack till domare: Marit Sunde, NorgeTack Micke för foto hjälp, och tack Anita för god frukost o trevlig sällskap.

 • Okategoriserade

  SSHK’s Rasspecial Ängelholm

  Söndagen den 19 Maj hade SSHk en av sina årliga rasspecialer på Lingvallen i Ängelholm. Filou var med och deltog i Veteranklassen där hon fick Exellent och vann klassen.Senare placerade hon sig även som BIM Veteran.Stort tack till Domare Pernilla Sandström, alla härliga sennenvänner för en trevlig dag.

 • Okategoriserade

  Malmö IDS 30 Mars 2019

  Lördagen spenderade vi på Malmö mässan och sydskånska kennelklubbens Internationella hundutställning. Lanza gjorde debut i Öppenklassen, men föll inte riktigt domaren i smaken och fick ett Very God.Filou däremot var Domarens smak med en kommentar ”I absolutly adore here”Det tackar vi för! (och filou kan lägga ännu ett R-Cert till högen, samt med ett hedrande ”bästa veteran i rasen” )